Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Laat me niet alleen

november 2 @ 20:00 - 21:30 UTC+0

Tranen van Goud
Allerzielen – een jaarlijks terugkerende gedenkdag. We staan als samenleving stil bij het verlies van onze geliefden. Als mensen hebben wij verschillende ideeën over verlies en rouw. Theatermaker Daan Bosch gaat in zijn voorstelling ‘Laat me niet alleen’ op zoek naar het antwoord op de vraag hoe je afscheid kunt nemen. Een kleurrijk palet aan (culturele) afscheidsrituelen passeert de revue. Naast een serieuze ondertoon is er veel ruimte voor luchtigheid en humor. In samenwerking met Studio De Bakkerij, Goud van Noord en Goud op Zondag belooft het een gouden avond te worden.

Een openbare oefening in omgaan met de dood tijdens het leven. Laat Me niet Alleen is de nieuwe voorstelling van Daan Bosch en de Theaterstraat. De voorstelling is een levenslustige en intieme oefening in omgaan met de dood tijdens het leven. Hoe kun je afscheid nemen van het leven? Hoe kunnen je dierbaren afscheid nemen van jou?

Concept en spel: Daan Bosch
Dans: Joop Oonk
Muziek en geluid: Pascal van Hulst
Dramaturgie: Arthur Kneepkens
Advies: Anouke de Groot
Techniek: Bacho Gajanovic
Pr: Rianne Meboer

Met dank aan: Huis van de Wijk de Banne, Erna Stam, de Ark, De Nieuwe Noorder. Mede mogelijk gemaakt door: De Theaterstraat en Gemeente Amsterdam.

Laat me niet alleen

Gegevens

Datum:
november 2
Tijd:
20:00 - 21:30 UTC+0
Site:
https://www.studiodebakkerij.nl/productie/tranen-van-goud/

Locatie

studio de bakkerij
Translate »