Boeken voor Babes #2

Elke zoveel maand kom ik toffe boeken tegen die ik graag met je wil delen! In juni 2022 heb ik de eerste Boeken voor Babes in het leven geroepen en die beviel goed. Hier is weer een compleet overzicht van de afgelopen 4 maanden.

1. Disfigured
Sprookjes laten ons zien hoe we de wereld beleven. En dit boek heeft zeker de kracht van verhalen in zich. De rol van disability wordt opgeëist. Gewoon lezen! En als je tijd over hebt ook The Centaur’s Wife lezen.

2. Autonomous Sun On The Platypus River
De schrijver neemt je mee in een denkproces, en daarom boek met vele gedachten. Ideaal voor lange treinreizen of te bespreken tijdens het wandelen.


3. Ernst Haeckel, Art forms from the ocean
De collectie tekeningen van Ernst Haeckel zijn gewoonweg geweldig. Daarnaast is er genoeg filosofisch om over na te denken. Er zijn verschillende edities verkrijgbaar bij TASCHEN. The art and science of Ernst Haeckel.


4. May tomorrow be away
Een prachtig voorbeeld over hoe neurodiversiteit ogen doen openen. Heb je nog niet eerder over neurodiversiteit gehoord? Dan zou ik hier zeker even induiken!

Ik ben super benieuwd wat je er van vindt. Let me know in de comments!

Geef een reactie

Translate »