Inclusie tips op TikTok

Inclusie, inclusie, inclusie… Ik heb er de mond vol van, maar dat wisten jullie natuurlijk al lang. Nu wil ik niet alleen maar schijven over inclusie, want er zijn wel meer dingen in het leven waar ik over wil schrijven en die me interesseren. Tegelijkertijd zijn we nog niet zo ver in het uitdragen van inclusie en dus vind ik dat we een jong publiek moeten bereiken om volgende stappen te kunnen nemen. JA… inclusie is een *k%*# woord, maar het positieve is dat er nu (eigenlijk al heel lang) een hip woord is dat aangeeft dat we met elk individu en ieder mens rekening moeten houden en ons beste beentje voor kunnen zetten.

Daarom doe ik elke woensdag een inclusie tip op TikTok via de @misiconi tiktoko pagina. De meesten komen voort uit mijn werkzaamheden, of wat ik om mij heen zie, maar sommige ook uit wat ik zelf meemaak als vrouw in de maatschappij. Binnenkort zal ik ze ook op mijn persoonlijke pagina gaan delen. Je kunt me vinden op @joopoonk.

Heb jij nou een leuk verzoekje of een tip die echt online moet? Laat het me dan weten. Want ook ik ben soms inspiratieloos 😉

Geef een reactie

Translate »