Our Play Dubuffet

Afgelopen 2 weken heb ik me samen met de dansers van Misiconi en Robert Swinston, (De rechter hand van Merce Cunningham), opgesloten in de Misiconi studio om te werken aan iets. Het was van te voren nog niet duidelijk waar we aan zouden gaan werken. Als alleen dat we op het Holland Dance Festival, DanceAble Symposium een presentatie zouden geven van ons werk. You know… it’s all about the process ;).

video portret van een bijzondere week

Het was een hele bijzondere week met mooie momenten en uitdagingen. Niet alleen voor mij als choreograaf maar ik gok voor iedereen in het proces. Meer over dit proces volgt nog want er wordt een tof filmisch interview gemaakt door Holland Dance Festival en dit is nog in de maak.

Ik wilde deze week dingen uit mijn hoofd op een andere manier vast leggen dan foto’s. En Om jullie meer inzicht te geven in wat er zoal gebeurt in een week heb ik alles visueel proberen vast te leggen. Dit heb ik later weer gedigitaliseerd. Hieronder zie je een aantal pagina’s uit het visueel verslag!

Geef een reactie

Translate »