Boeken voor babes #4

Yes, er is weer een boeken voor babes! Dit keer ben ik zelf aan de luister gegaan met Storytel. Hier staan de leukste luisterboeken op. Nu kan ik ook nog eens lekker een boek luisteren en heel het land door crossen voor afspraken.

  1. Jam Cultures en de boeken van Jitske Kramer stonden al langer op mijn lijstje. Ik vond het vooral een lekker fris en praktisch geschreven boek met handige templates die je kan inzetten. Super fijn als je weer even op nieuw alles onder de loop wil nemen qua inclusie zaken.

  2. Mijn tweede tip is Fruit of Knowledge van Liv Strömquist. Het is visueel, grappig en een must read!

  3. De Sweet Spot door Paul Bloom, een mooi en interessant boek over waarom we pijn en lijden nodig hebben om ons vrolijk en gelukkig te voelen.

  4. Als laatste Sunday Suns. Niet echt een boek, maar ze zijn wel uitgegeven in een mooie collectie van 3 boekjes. De zonnen zijn gemaakt door Tad Carpenter. Tad is dit project in 2015 gestart en maakt elke zondag een zon. Ideaal voor wat lichtpuntjes en zonnige vibes! Op naar de zomer!

Wil je meer boeken tips? Lees dan de andere blogs Boeken voor Babes

Geef een reactie

Translate »